Estem davant d’un magatzem com el de qualsevol llar en el que l’ús habitual és el de desar els nostres vehicles.

Però, a més d’això, volem aconseguir un espai on hi poguem gaudir d’una afició determinada, poguem tenir tot el desembràç o armari que necessita una vivenda i, evidentment, poguem seguir desant els vehicles que utilitzem. Tot això ben ordenat i ampli.

La proposta en realitat és senzilla, és questió de dividir i organitzar.

Però si a més li volem donar un determinat estil decoratiu aleshores hem de saber triar l’opció que ens satisfagui, i aquí hi entra Solersia.

Decantant-nos altre cop per la decoració tipus industrial, aquest magatzem que havia estat un petit taller mecànic, ens agraeix amb petits detalls poder complementar, actualitzar i renovar el seu aspecte i funcions.

Porta de garatge

Podríem haver optat per la més que eficient porta seccional de panells aïllats i amb multitut d’acabats, però en aquest cas vàrem creure que una estructura en ferrro de porta basculant + peatonal li donaria el tret diferencial que buscàvem i a més ens proporciona la llum natural que desitgem per poder donar-li tot el potencial a l’espai interior.

Decorativament li dóna una singularitat i potència a la façana de la casa que ens enorgulleix de l’opció escollida.

 

Armari i distribució

Recodeu aquesta paraula composta:  COR-TEN.

Des de feia molta anys, el propietari tenia desig d’una bodega a la part inferior de la casa, que volia fer soterrada però que en el moment d’executar l’obra va decidir acotar al mínim la idea inicial i va decidir una nova distribució.

En la mateix estructura feta en ferro, s’hi dóna cabuda un inmens “armari” o zona de desembraç per a tota la vivenda, de tal manera que la resta de la casa queda lliure d’aquesta càrrega, i al mateix temps s’habilita un apartat a la vista i amb llum natural per poder gaudir d’una de les aficions de la seva filla: la música.

L’armari queda fet amb unes xapes de 2mm de gruix en ferro formant una paret aprofitant l’estructura de la casa. Al seu interior tot tocant la paret es fórma una estructura de prestatges per emmagatzemar i endreçar; a l’altra banda uns simples suports ens facilitaran penjar maletes, carretons de comprar, bosses… tot el que utilitzem habitualment.

Per altra banda, acotem un nou espai molt lluminós fent una divisió amb carpinteria metàlica de ferro i vidres transparents. Ho fem acuarterant en divisions grans per donar-li més sensació d’amplitut. Aquí dins queden reflexades les inquietuts i aficions dels propietaris i la família:

  • Zona on ubicarem el piano, que practica juntament amb la seva filla.
  • Petit pretatgeria/bodega feta amb varilla rodona massissa de 14, de manera que destaca l’ampolla vers l’estructura, que gairebé no es veu.

L’opció final d’afegir una petita cuina al conjunt ens serveix per poder gaudir de celebracions en un lloc ampli i a peu de carrer per a tots els convidats.

També volem destacar el caixó/llenyer fet per a la llar de foc de la que disposa la vivenda, que en els mesos més freds pràcticament ens escalfarà tota la vivenda, que està molt ben aïllada amb els tancament que en el seu dia li va fabricar i instal·lar Solersia.

Tal i com s’ha vist, la força decorativa de l’acer COR-TEN fa que l’estança sigui un lloc agradable i agraït pels ulls, i això es tradueix en confort.

Esperem que us hagi agradat ja que a Solersia vam gaudir molt podent oferir aquests espais tant singulars i pràctics per aquesta vivenda.

Salut.