Tancaments d’alumini

Màxim confort i protecció per a la vostra llar.

Els nostres tancaments combinen perfileria de la més alta qualitat amb trencament de pont tèrmic i ferratges multipunt de Canal 16, per oferir la màxima comoditat i aïllament a les seves estances.
Oferim tot tipus de tancaments practicables, oscil·lo-batents, correderes… Adaptats a les necessitats úniques de cada client i espai.
Gràcies al sistema de ferratge multipunt Canal 16 les finestres de Solersia els garanteixen un tancament completament hermètic i ofereixen la màxima seguretat davant d’intents de robatori.
Les diferents opcions de vidres de càmara amb tecnologies com vidres amb capa BAIX EMISSIU o CONTROL SOLAR (Guardian Sun, Climalit…) ens proporcionen característiques com reflexió de l’escalfor generada pel sol o millor confort interior, augment de l’aïllament tèrmic i acústic amb una càmara interior més àmplia o major seguretat gràcies als vidres laminats.

El nostre estandard de qualitat es basa en tres elements :

RPT – Trencament de pont tèrmic

Amb aquestes paraules es defineix l’acció que es produeix en els perfils de les carpinteries d’alumini que incorporen una varilla de poliamida (PVC rígid) als seus perfils.
Aquesta varilla de poliamida divideix el perfil de les nostres finestres en dues parts, exterior/interior, i les separa de manera que no es produeix contacte entre elles provocant així la gairebé nul·la transmissió de temperatura de fora a dins i a l’inrevés.
Amb aquestes característiques aconseguirem:

 • CONDENSACIÓ. Les finestres d’alumini sèrie freda o convencionals, al no disposar d’aïllament tèrmic en els seus perfils, aquests traspassen l’ambient fred exterior cap a l’interior de la nostra vivenda, on segurament tindrem una calefacció alta i amb un grau d’humitat que en contacte amb aquests perfils sense trencament de pont tèrmic, faran que les nostres finestres “plorin” degut a la condensació. Aixó pot provocar taques de fongs a les parets, malalties per humitats,… Per evitar-ho cal posar finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic
 • TRANSMITÀNCIA TÈRMICA. L’alumini és un material conductor del fred i la calor, per tant, necessitem incoporar les varilles de poliamida als nostres perfils per fer-los el més aïllants possibles vers les condicions climatològiques adverses, tant fred com calor. Amb el trencament de pont tèrmic aconseguirem reduir notablement la transmissió tèrmica exterior/interior i a l’inrevès i poder disfrutar del confort de la nostra llar.
 • MEDI AMBIENT. Al reduir aquesta transmissió, també s’eviten les pèrdues de calor/fred de les nostres calefaccions/AC, i d’aquesta manera aconseguir un major confort i cura del nostre entorn, ja que l’estalvi energètic serà notable.

CANAL16 - Tancament multipunt

Una part molt important de les finestres siguin del material que siguin és el sistema de ferratges que la composen, ja que aquests seran els que suportaran el pes dels perfils i vidres, i sobretot ens donaran una major estanqueitat i seguretat en base al nombre de punts de tancament que tingui la nostra finestra.
El sistema de ferratges de Canal 16, en comparació a l’europeu usat de forma habitual per la majoria de fabricants, ens aporta una sèrie d’avantatges:

 • La fulla es solapa 8mm damunt del marc (l’europeu només 6mm) i això ens dóna millor resistència al vent.
 • Podem tenir fins a 7/9 punts de tancament en tot el perímetre de la finestra, i per tant, com més punts de tancament millor estanqueïtat.
 • La fulla passiva s’acciona mitjançant una palanca bidireccional que ens tancarà perimetralment, a diferència dels molestos passadors unitaris.
 • El sistema funciona per cremallera, sense pletines que freguin el perfil.
 • Els bulons són metàlics i més duraders.
 • Hi ha la possibilitat d’anclatges al marc per aconseguir un millor grau de SEGURETAT.

Vidres

La superfície més gran de qualsevol finestra l’ocupen els vidres i, per tant, aquests passen a tenir una gran importància a l’hora d’aconseguir un alt nivell de CONFORT, SEGURETAT i RESPECTE PEL MEDI AMBIENT.

Confort – Vidres de càmara.

Un vidre de càmara es composa de 2 o més vidres separats per una càmara d’aire sec, amb un perfil metàlic/separador, i segellat amb un sellant específic en tot el seu perímetre. D’aquesta manera, aconseguim un millor aïllament tèrmic i acústic que amb un vidre senzill. La seva composició pot variar:

 • A major distància entre vidres (càmara) millor aïllament.
 • A major gruix de vidre també aconseguim millor prestacions.
 • Amb vidres de diferent gruix millorem l’aïllament acústic.

La composició mínima recomenada per Solersia seria un 4/16/4 BE o 4s (vidre de 4 mm/ càmara de 16 mm/ vidre 4 mm Baix Emissiu o Control Solar)
Amb carpinteries d’alta gama com les que disposem a Solersia, com ara les sèries de 71/72 mm, recomanem composicions amb 3 vidres i 2 càmeres; per exemple 4/16/4/16/4 BE o 4s (vidre 4/càmara 16/vidre 4/càmara 16/vidre 4 Baix Emissiu o Control Solar)

Vidres amb capa, CONTROL SOLAR o BAIX EMISSIU.

Fem una especial menció en aquest apartat per ressaltar la importància d’aquest tipus de vidres en les carpinteries actuals. Un vidre de càmara amb capa, és el que un dels vidres porta una solució metàlica invisible incorporada, i això ens donarà:

 • CONTROL SOLAR. Reflectint la calor dels raigs ultraviolats massa intensos a l’estiu, i conservant millor l’ambient interior de la vivenda. Aquest aniria col.locat a la part exterior de la composició i és molt aconsellable en ambient càlids i tancaments amb orientació sud.
 • BAIX EMISSIU. Ens ajuda a mantenir amb molta més eficàcia el confort creat dins casa nostra, i aquest anirà a l’interior de la composició.

Per tant, dins d’una mateixa composició de vidre de càmara, sempre ens donarà un millor aïllament aquella que incorpori un vidre amb capa.

Seguretat – Vidre laminat.

Per tal d’aconseguir un major grau de seguretat en les nostres finestres, a banda del tancament multipunt de Canal 16 de les finestres de Solersia, també hi hem d’incorporar els vidres laminats, que es composen de 2 o més vidres però en aquest cas van units per una làmina anomenada butyral.
Aconseguirem un major grau de seguretat en funció del gruix dels vidres i del nombre de vidres i butyrals.
Per aconseguir SEGURETAT + AÏLLAMENT TÈRMIC, a Solersia incorporem un vidre de seguretat a la combinació adeqüada de vidre de càmara.

Respecte pel medi ambient – El futur a les nostres mans.

A Solersia ens motiva el poder oferir productes relacionats amb preservar el planeta i poder encarar amb optimisme el futur dels nostres fills i el nostre.
És evident que a banda de voler el nostre propi confort, amb uns tancaments de bona qualitat i amb els ferratges multipunt de Canal 16, combinat amb les prestacions que ens ofereixen les diferents opcions de vidres, reduirem considerablement les emissions tòxiques de les nostres llars, alhora que aconseguim abaratir les factures d’energia derivades de les calefaccions i AC.

Oferim diferents perfils per als nostres tancaments, cadascun amb característiques i qualitats pròpies :

IT-61CR-EVO

 • Trencament de pont tèrmic amb marc de 61mm
 • Varilles de poliamida de 28mm
 • Gran aïllament acústic i tèrmic
 • Sistema corredera

IT-71 RPT

 • Trencament de pont tèrmic amb marc de 71mm
 • Varilles de poliamida de 34mm
 • Aïllament acústic i tèrmic superior
 • Sistema practicable o oscilobatent
 • Màxim comfort

IT-72HO RPT

 • Trencament de pont tèrmic amb marc de 72mm
 • Varilles de poliamida de 43mm a la fulla i 34mm al marc
 • Sistema de fulla oculta per un acabat exterior elegant
 • Màxim aïllament acústic i tèrmic
 • Sistema practicable o oscilobatent
 • Comfort total

F.A.Q.

Preguntes freqüents

Els meus tancaments es veuen bé, val la pena canviar-los?

Uns tancaments de qualitat, sobretot amb trencament de pont tèrmic, es poden considerar una inversió. L’estalvi anual tant el calefacció com en refrigeració pot arribar a ser important, i l’aïllament acústic millora la qualitat de vida interior de la nostra llar.

Són segurs els tancaments d’alumini?

L’alumini és un material de gran resistència i utilitzem un sistema de tancament multipunt que fa molt més difícil qualsevol intent d’intrusió a la seva vivenda. A més, tant l’alumini com la poliamida interior son incombustibles en cas d’incendi a diferència d’altres materials utilitzats en tancaments.

Necessiten manteniment?

L’alumini no necessita cap tipus de manteniment especial i resisteix molt bé el pas del temps sense perdre cap de les seves qualitats.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Adreça

Carrer de la Tramuntana, 9

43460 Alcover

Tarragona

Horari

Dilluns a divendres – 7:00 a 15:00

Email

comercial@solersia.com

Telèfon

655939975