Quan un te l’oportunitat de decidir que fer amb un espai totalment diafen de 70 m2, en principi pensa en moltes oportunitats, que a vegades es transformen en molts dubtes…
Aqui us parlarem de les solucions que Solersia va aportar a nivell de distribucio interior, combinant la serralleria de ferro amb el vidre i d’altres elements que han donat un resultat espectacular a la construccio.
Exterior. Cal fer esment que la vivenda disposava de llar de foc i per tant a la terrassa hi havia la xemeneia feta d’obra per la sortida de fums. La idea era trobar li una solucio estetica i funcional al mateix temps. Finalment es va decidir de posar un simple tub de 6ml d’alcada, rodo de140 mm estructural, que subjectat a l’estructura de la teulada de vigues de fusta, amb tornillos de rosca llima i pintat amb el mateix color verd de la carpinteria, integra tot el conjunt i a mes li dona un caire industrial i estectic diferent i espectacular. N’estem ben contents del resultat…
Finalment, la incorporacio de proteccions consistents en una simple varilla rodo massis horitzontal gairebe invisibles, i les persianes de cadenilla (les de tota la vida( acaben de donar l’aspecte desitjat i ens permetrant crear un ambient unic a l’interior.
Interior. La idea inicial era distribuir l’espai en habitacio i diafen, pero donat que tenim alcada, es va optar per transportar l’estanca dormitori en alcat, i la forma mes senzilla i estetica fou una estructura de vigues que soporten un passadis de vidre laminat 10]10 transparent per donar lluminositat al conjunt i l’estanca amb el llit anira damunt de vigues de fusta igual al sostre, amb DM de 20 mm i parket< per pujar hi una simple escala de gat. La barana, l’opcio mes lineal i simple possible, tot seguint les linies verticals que ens marquen les finestres> visualment, gairebe inexistent.
A l’altra banda, tenim el lavabo i un vestidor. L’entrada en aquestes estances, Solersia va recomanar 2 portes tipus graner correderes amb una unica guia, amb estructura de ferro vista inclus els rodaments i forrat amb llistons de fusta desiguals, acabant de donar el toc industrial que es pretenia.
La resta, diafen totalment, amb sofas, moble metalic, pantalla de TV i zona de descans, i com no, barra per practicar ballet per la pubilla de la casa amb mirall de grans dimensions transportable amb rodes. Zona tambe per estudiar, dibuixar, amb taula antiga de delineant de fusta.
Tot el conjunt ens dona joc per praticar tot el lleure i aficions que la familia desitjava.
MOLT CONTENTS DEL RESULTAT.
Salut.