Treballs alumini, ferro i inoxidable de qualitat

Treball de qualitat

És en aquest apartat on solersia hi posa el màxim èmfasi.

 

Si d’alguna cosa ens volem sentir orgullosos és del fet que els nostres clients tornen a nosaltres en el cas de que necessitin qualsevol nou producte; és aquesta la nostra força i premisa més important.

 

El tracte amb els nostres clients és pròxim i atent, i els nostres operaris un cop acabada i muntada la feina demanaran que sigui revisada i probada pels propis propietaris, i qualsevol incidència serà subsanada abans de donar-la per definitiva, Tot i així, el marcatge CE i la qualitat i sistemes de treball a taller i execució de montatge, donen un valor de garantia a tots els nostres productes.

 

Uns dies després de la finalització de la instalació, ens posarem en contacte amb el client per tal de confirmar des de l’oficina el seguiment positiu de la nostra feina.

Amplia gamma de graelles i barbacoes de qualitat pensades tant per a utilització familiar com per a professionales de la restauració (restaurants, hotels,...)
llegir +

Des dels inicis dels tancaments fets amb prefrisa (finestres de ferro) fins l’actualitat, és evident que la progressió, qualitat, tecnologia i acabant inclús en la col.locació dels tancaments d’avui dia, el canvi que s’ha produït és enorme.
llegir +

Productes alumini i PVC
Les possibilitats a l’hora de treballar amb aquest material, són infinites. Podem fabricar tot tipus de feines amb caire rústic com reixes, portes,… en ferro massís i forja, combinació amb fusta, passant a les construccions més modernes combinant materials com el vidre i l’alumini, o inclús l’inoxidable...
llegir +.

Material noble per nomenclatura, amb les infinites possibilitats de construcció i combinació amb d’altres com vidre, alumini, fusta,… .
llegir +

Dades contacte

Polígon Roques Roges Ctra. C-14
Carrer Tramuntana 9
43460 ALCOVER (Tarragona).
Tel: 977 761 549
Mòb: 655 939 975
Fax: 977 761 549
administracio@solersia.com
comercial@solersia.com