Solersia Graelles i barbacoes

Objectius i promoció

Sense objectius no es tira endavant i no es progressa. Tot i que poden ser molt diversos, els nostres bàsicament es tradueixen en un resum del que s’ha dit fins ara: continuar una tasca que va començar ja fa molts anys, intentant millorar sempre amb el dia a dia, i buscar solucions per a qualsevol problema que se’ns plantegi, sense deixar mai de banda la qualitat dels nostres productes i el servei i atenció personalitzats al client.

 

Tanmateix la voluntat de l’empresa és crèixer qualitativa i geogràficament, oferint a més gent la nostra col.laboració, i és per aixó també que participem en fires, fem mailing per poblacions periòdicament i mantenim el contacte amb els nostres clients a través del correu electrònic i ordinari perquè els arrivi la informació o notícies que els puguin resultar interessants.

 

L’última acció en aquest sentit és la construcció d’aquesta pàgina web que esperem serveixi com a eina de comunicació entre nosaltres, per qualsevol qüestió.

Amplia gamma de graelles i barbacoes de qualitat pensades tant per a utilització familiar com per a professionales de la restauració (restaurants, hotels,...)
llegir +

Des dels inicis dels tancaments fets amb prefrisa (finestres de ferro) fins l’actualitat, és evident que la progressió, qualitat, tecnologia i acabant inclús en la col.locació dels tancaments d’avui dia, el canvi que s’ha produït és enorme.
llegir +

Productes alumini i PVC
Les possibilitats a l’hora de treballar amb aquest material, són infinites. Podem fabricar tot tipus de feines amb caire rústic com reixes, portes,… en ferro massís i forja, combinació amb fusta, passant a les construccions més modernes combinant materials com el vidre i l’alumini, o inclús l’inoxidable...
llegir +.

Material noble per nomenclatura, amb les infinites possibilitats de construcció i combinació amb d’altres com vidre, alumini, fusta,… .
llegir +

Dades contacte

Polígon Roques Roges Ctra. C-14
Carrer Tramuntana 9
43460 ALCOVER (Tarragona).
Tel: 977 761 549
Mòb: 655 939 975
Fax: 977 761 549
administracio@solersia.com
comercial@solersia.com